Logo
Home Blog Sisteme fotovoltaice In comparatie cu luminile stradale LED conventionale, care sunt avantajele luminilor stradale solare inteligente

In comparatie cu luminile stradale LED conventionale, care sunt avantajele luminilor stradale solare inteligente

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

În zilele noastre, zonele rurale instalează energic luminile stradale, în special luminile solare cu avantaje. Configurația luminilor solare stradale pe piață este de fapt diferită și există diferențe de dimensiune, astfel încât prețul luminilor solare stradale este, de asemenea, diferit, iar majoritatea nu sunt aceleași. Știind cum să aleg, astăzi voi introduce configurația standard a luminilor solare stradale pentru toată lumea.

Lampă solară

Orașele inteligente au devenit un concept de dezvoltare urbană și sunt foarte apreciate de guverne la toate nivelurile și din toate categoriile sociale. 100% din orașele subprovinciale, 89% din orașele de peste nivelul prefecturii și 49% din orașele la nivel de județ au început construcția orașelor inteligente, iar numărul cumulat de orașe implicate la nivel de prefectură a ajuns la peste 300 ; investițiile inteligente în planificarea orașelor au atins 3 trilioane de yuani, investițiile în construcții au ajuns la 600 miliarde de yuani. De exemplu, Shenzhen intenționează să investească 48,5 miliarde, Fuzhou 15,5 miliarde, Jinan 9,7 miliarde, orașul Xigaze din Tibet 3,3 miliarde și Yinchuan 2,1 miliarde.

Iluminările stradale solare inteligente, iluminatul inteligent și orașele inteligente nu mai sunt concepte noi, dar cu sprijinul politicilor, punctelor de vânzare 5G și a tehnologiei mature, iluminatul inteligent în aer liber va introduce un alt izvor de iluminat. Prin urmare, amenajarea pieței luminilor stradale solare inteligente în 2020 este obligată să fie o amenajare precisă a iluminatului exterior în viitor.

1. Starea actuală a tehnologiei inteligente a lămpilor de stradă

În prezent, tehnologiile de interconectare utilizate în luminile stradale inteligente includ în principal PLC, ZigBee, SigFox, LoRa etc. Aceste tehnologii nu pot satisface nevoile de „interconectare” ale luminilor stradale distribuite peste tot, care este unul dintre motivele cheie pentru care luminile stradale solare inteligente nu au fost încă desfășurate pe scară largă.

Tehnologiile PLC, ZigBee, SigFox, LoRa trebuie să își construiască propriile rețele, implicând sondaje, planificare, transport, instalare, punere în funcțiune și optimizare etc. și trebuie să se întrețină după ce rețeaua este construită, deci nu este convenabil și eficient de utilizat .

Rețelele implementate cu tehnologii precum PLC, ZigBee, SigFox, LoRa etc. au o acoperire slabă, sunt susceptibile la interferențe și au semnale nesigure, rezultând o rată de succes scăzută a accesului sau întreruperi ale conexiunii. De exemplu, ZigBee, SigFox, LoRa etc. utilizează spectru fără licență. Interferența de frecvență este mare, semnalul este foarte puțin fiabil și puterea de transmisie este limitată, iar acoperirea este, de asemenea, slabă; iar purtătorul de linie de alimentare PLC are adesea mai multe armonici și semnalul se atenuează rapid, ceea ce face semnalul PLC instabil și fiabilitate redusă. În al treilea rând, aceste tehnologii sunt fie vechi și trebuie înlocuite, fie sunt tehnologii proprietare cu o deschidere slabă. De exemplu, deși PLC este o tehnologie anterioară a Internetului obiectelor, există blocaje tehnice care sunt greu de descoperit. De exemplu, este dificil să traversați dulapul de distribuție a energiei pentru a extinde gama de control a controlerului centralizat, astfel încât evoluția tehnologică este, de asemenea, limitată; ZigBee, SigFox, LoRa Cele mai multe dintre ele sunt protocoale private, care sunt supuse multor restricții privind deschiderea standard; deși 2G (GPRS) este o rețea publică de comunicații mobile, în prezent este retrasă din rețea.

Lampă solară

2. Funcțiile principale ale luminilor solare inteligente

A. integrarea și sistematizarea funcțiilor inteligente;

b. Control inteligent, reglare inteligentă, transmisie de date în timp real a consumului de energie;

c. Colectare inteligentă de date, centru hub, platformă de date;

d. Internetul Totului;

e. avertisment de siguranță + comunicare de informații;

f. Identificarea traficului urban;

g. stație de bază de semnal;

h. Monitorizarea stației de bază.

Cu alte cuvinte, luminile stradale solare inteligente sunt cea mai mare intrare în orașele inteligente de astăzi și din viitor. Combinat cu urbanizarea drumurilor și clădirilor, a devenit cel mai numeros, cel mai răspândit și cel mai convenabil centru funcțional și de colectare.

3. Luminile stradale solare inteligente de astăzi sunt aceleași cu lămpile stradale LED convenționale din 2011

La acea vreme, mulți producători tradiționali de iluminat exterior urmăreau și încercau. Chiar și mulți experți din industrie încă discută că luminile stradale cu LED-uri nu sunt potrivite pentru aplicații în masă datorită procesului de producție, iluminării etc., stimulate de caracteristicile modulelor LED și de gestionarea energiei EMC, de luminile stradale cu LED-uri pentru a izbucni în competitivitatea pieței. Unele dintre cunoscutele companii de iluminat exterior de astăzi aproape toate s-au remarcat în concurența de pe piață din acel an, cu poziționare precisă.

În al patrulea rând, dezvoltarea de noi tehnologii deschide calea pentru dezvoltarea luminilor solare inteligente

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare